Prístav nádeje

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

REGISTRÁCIA na hru Človeče, nehnevaj sa - Zvolen, zahraj sa

E-mail Print PDF
 Zvolenské Korzo je v plnom prúde. Dnes je venované hudbe, no už budúcu nedeľu športu. Preto Vás srdečne pozývame, aby sme ho strávili spoločne hrou Človeče, nehnevaj sa. REGISTRÁCIA JE SPUSTENÁ Smile.
 
 
Každý, kto si chce v nedeľu 17. júna na Námestí SNP vo Zvolene od 13:30 hod. zahrať stolné alebo živé Človeče, nehnevaj sasa už môže bezplatne registrovať a stať sa tak súčasťou pokusu o zápis slovenského rekordu v počte ľudí hrajúcich túto rodinnú, spoločenskú hru. 
 

Viac informácií ako aj preklik do registračného formulára nájdete tu: http://posunsa.sk/turne-po-slovensku/workshop/27.xhtml

 

Príďte zažiť atmosféru ako na futbaleKiss . Emócie, ktoré treba zažiť SmileŽivé Človeče si zahrá aj pani primátorka Mesta Zvolen, Ing. Lenka Balkovičová (hrá o 13:30 hod.).

 

Tričko dostane každý súťažiaci ZDARMA, pre výhercov máme zaujímavé ceny. Zaregistrujte sa na konkrétny čas a príďte stráviť, okrem iného, aj príjemný Deň otcov Surprised.

 

Ak vydržíte pozerať video dokonca, zistíte, aké prekvapenie máme pre Vás pripravené Embarassed. VIDEO pozvánka tu: https://www.facebook.com/pristavnadeje/videos/1772508936129893/

 

:-)Vidíme sa už v nedeľu 17. júna o 13:30 na Námestí SNP vo Zvolene.  

 

 

 

 

  

  

                                                                              Tešíme sa na Vás :-)

 

 

Anketa

Pociťujete potrebu posunúť sa v živote, alebo v práci?
 

Vyhľadávanie

Kto je on-line

We have 5 guests online

Návštevnosť

Members : 242
Content : 184
Content View Hits : 336189