Prístav nádeje

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Priniesli sme Vianoce do rodín

E-mail Print PDF

 Aj tento rok sme priniesli Vianoce do rodín s členom so zdravotným znevýhodnením Smile. Pozriete sa s nami, ako prebiehalo odovzdávanie.



Obdarovali sme viac ako 60 ľudí s členom so zdravotným znevýhodnením, rozdali 437 kg potravín dlhodobej spotreby i potravín na prípravu štedrovečernej večere a drogérie, splnili deťom vianočné želania Smile, vniesli do životov rodín so zdravotne znevýhodneným členom lásku, nádej, porozumenie i vieru Kiss. A najmä krajšieeeee Vianoce Smile.

Ďakujeme štedrým DARCOM, spoločnosti Sk-Nic, a.s., spoločnosti Tesco a.s., spolocnosti Dakujeme.sk a ľuďom, ktorí cez portál prispeli, ako aj jednotlivcom a to Jarke F. s rodinou, p. Adriánovi H., p. Janke S. a jednej anonymnej darkyni. Ďakujeme, že nám pomáhate pomáhať Smile.

Ďakujeme aj našim pomocníkom, ktorí rodinky obdarovávali Kissa to najmä p. Katke D., Peťovi V. a ďalším. Ďakujeme DARCOM a všetkým pomocníkom. A vďaka nášmu štedrému darcovi - spoločnosti Tesco, deti dostali tento rok naviac aj vianočný darček, ktorý si želali Smile pod vianočný stromček. Zväčša išlo o hračky, spoločenskú hru, alebo kozmetický balíček. Ďakujeme spoločnosti Tesco a najmä pani Ing. Ľuptákovej, ktorá sa postarala o Ježiška pre deti. Pozrite sa, aké sny majú deti z týchto rodín Embarassed.
 

Viac fotografii ako aj video si môžete pozrieť na našej FB stránke tSmile.

 
 
ĎAKUJEME!

Prístav nádeje, o.z.

 

  

  

    

  

 

  

  

 

 

Anketa

Pociťujete potrebu posunúť sa v živote, alebo v práci?
 

Vyhľadávanie

Kto je on-line

We have 4 guests online

Návštevnosť

Members : 242
Content : 184
Content View Hits : 333570