Prístav nádeje

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Liečba pre Alicku

E-mail Print PDF
 Alicka je malá slečna, ktorá bojuje s ťažkým ochorením. Zdravotný stav by však mohla zlepšiť rebabilitácia. Tá je však nad finančné možnosti jej rodiny, preto ju môžete podporiť aj vy.

Alicka má 19,5 mesiaca, ale akoby bola len 3-oj mesačná. Stále nesedí, len leží, hlavička jej padá dopredu, je stále zahlienená, papá len z fľašky mixovanú stravu, pretože má problém s prežúvaním a tuhá strava ju napína. Je silne hypotonická (má slabé svalstvo). Absolvovali sme niekoľko rehabilitačných pobytov v D.Lužnej, kde s ňou cvičili Vojtovú metódu, ale výrazné pokroky neprišli. V tomto cvičení pokračujeme aj doma 3x denne. Potrebovala by špeciálny rehabilitačný kočík ale žiaľ do 3-och rokov naň zo zákona nemá nárok a v klasickom športovom sa bez opory chrbta a bokov neudrží.

Chceli by sme s ňou ísť na rehabilitáciu do ADELI centra v Piešťanoch, kde majú dobré výsledky s detičkami ako je Alicka. Ale tieto pobyty nehradí ani jedna z našich zdravotných poisťovní a pre nás je to finančne náročné. Preto píšeme tento príbeh pre ľudí s veľkým srdcom a veríme že vďaka ich dobrote bude mať naša Alicka šancu na plnohodnotný život. Ďakujeme.

Podporiť ju môžete tu: http://dakujeme.sme.sk/vyzva/327/dajme-sancu-alicke
 

Anketa

Pociťujete potrebu posunúť sa v živote, alebo v práci?
 

Vyhľadávanie

Kto je on-line

We have 2 guests online

Návštevnosť

Members : 242
Content : 184
Content View Hits : 330578